Пореден случай, при който мъж е задържан след първоначално положителен полеви

...
</TD
>Пореден случай, при който мъж е задържан след първоначално положителен полеви
Коментари Харесай

Пловдивчанин остана без книжка: Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което не знам какво означава

Пореден случай, при който мъж е арестуван след първоначално позитивен полеви тест за опиати. Случката се разиграва пред очите на детето и брачната половинка на водача от Пловдивско.

Потърпевшият си направил и тест в частна лаборатория. Когато полевият тест е позитивен, автоматизирано се лишава книжката на водача, смъкват се и регистрационните номера на автомобила. За да потвърдят, че не са употребявали неразрешени вещества, те би трябвало да дадат кръвна опитва, която обаче излиза след месеци, през които шофьорите търпят вредите от позитивния тест.

В този случай номерата на автомобила не са били свалени, защото автомобилът е на името на брачната половинка на лидера. Димитър Иванов споделя, че първо му е бил изработен тест за приложимост на алкохол, който се оказал негативен, пробата за опиати обаче отчел друго.

" Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което дори не знам какво значи ", споделя Димитър Иванов. Задържан за 24 часа. Съпругата му Стела Игнатова споделя, че от самото начало детето е следило протичащото се.

" На идващия ден излязох от ареста, направих си проучвания в лаборатория в Пловдив ", споделя Иванов, като всички девет индикатора са негативни.

Органите на реда спрели и брачната половинка му Стела Игнатова, създали ѝ тест за нракотици, който бил негативен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР